VOŠČILO 2021

Spoštovani starši, spoštovani sodelavci, dragi učenci!

Leto, ki se izteka nam bo prav gotovo ostalo v spominu, saj je naš vsakdan v dobršnem delu leta krojil neznatno majhen, a zelo nevaren virus. Z njegovim širjenjem je postala naša najpomembnejša naloga skrb za ohranjanje zdravja. V teh negotovih okoliščinah so se šolska vrata za učence odpirala in zapirala. Vse bolj pa je bila v ospredju nova oblika učenja – učenje na daljavo, ki nam je vsem skupaj prinesla veliko novih izzivov in tudi novih izkušenj. Prav gotovo smo s to novo izkušnjo začeli na marsikatero stvar gledati drugače, predvsem pa spoznavati, da ni vse samoumevno.

V teh decembrskih dneh, ko se leto počasi poslavlja, pa je to tudi čas, ko se spogledujemo s prihodnostjo, ko si izrečemo mnogo obljub, zaobljub, želja…zase…za svoje bližnje, za svoje najdražje.

Letošnji december je drugačen od tistih v preteklih letih, saj ga preživljamo z določenimi omejitvami. A vse le ni prepovedano, zato poiščite tisto, kar vas bo, tudi v tem negotovem času, osrečevalo in razveselilo.

Ob tej priložnosti bi se želeli zahvaliti vsem, učencem, staršem in zaposlenim, za ves vložen trud v teh novih okoliščinah učenja na daljavo, za razumevanje, strpnost in  za vso podporo.

V novem letu pa naj se vam zgodi najmanj 2021 najlepših stvari. In ena izmed teh naj bo tudi ta, da se kmalu spet srečamo v šoli.

Srečno in zdravo v letu 2021!

Vodstvo šole

 
 

Več prispevkov iz Novice